Atoll

Atoll består i dag av fem delägare och tillika konsulter. Tre av delägarna i Atoll är även delägare i något av företagen PSP och Barbro Dahlbom-Hall Konsult. Vi arbetar huvudsakligen med att utveckla ledarskap och effektiva team i företag och organisationer. Vi arbetar efter övertygelsen att motiverade och engagerade medarbetare – som har förståelse för det sammanhang de verkar i och samarbetar bra – har bäst förutsättningar att bygga ett friskt och framgångsrikt företag tillsammans. Under årens lopp har vi haft förmånen att arbeta med många framgångsrika företag, som delar vår uppfattning, att det lönar sig att vårda det humana kapitalet. Våra kundrelationer är ofta långvariga, i många fall flera år.

PRAKTIKPLATS

Vi söker en uthållig och engagerad student inom marknadsföring och kommunikation

Vi erbjuder en praktikplats för en uthållig och engagerad student inom marknadsföring och kommunikation. Praktikplatsens placering är i Stockholm och vi ser gärna att det rör sig om en längre praktik (minst 6 månader).

Praktiken

Praktiken kommer att ge unik arbetslivserfarenhet, möjlighet att knyta ihop teoretiska studier med praktiskt genomförande samt kunskap om affärsutveckling och konsultverksamhet. Vår förhoppning är att du kommer att ge oss insikter i de senaste trenderna inom marknadsförings och kommunikationssfären och vara en stödjande resurs för oss i utvecklingen av våra företag.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att vara:

 • Omvärldsbevakning inom våra verksamhetsområden ledarskap, organisation & genus
 • Strategiskt, redaktionellt och administrativt arbete med sociala medier (Twitter, Facebook & Linkedin)
 • Redaktionellt och administrativt arbete med hemsidor
 • Redaktionellt och administrativt arbete med nyhetsbrev
 • Praktiskt och administrativt arbete med olika typer av kundaktiviteter som t ex frukostsamtal och lunchseminarier
 • Systemteknisk administration av kunddatabas och handledarportal

Kvalifikationer

 Följande kvalifikationer är önskvärda:

 • Du är i slutfasen av dina studier inom marknadsföring och/eller kommunikation, helst med tyngd på digital marknadsföring och kommunikation.
 • Du har intresse för strategisk kommunikation.
 • Du är intresserad avledarskap, grupputveckling och genus.
 • Du kan ta fram presentationer likväl som att förkovra dig i researcharbete och administrativa göromål.
 • Du är en driven och uthållig person med framåtanda och slutförandeförmåga som kan arbeta självständigt, hugga i när det behövs och är öppen för att lära dig så mycket som möjligt av alla aspekter (högt och lågt) av marknadsförings- och kommunikationsarbete.
 • Du är intresserad av språkets och ordens betydelse för kommunikation och har en mycket god känsla för nyanser i det svenska språket.

Övrigt

 Praktikplatsen erbjuds på ca 2 dagar per vecka från och med 1 september. Arbetsplats är det gemensamma kontoret för alla tre företagen på Brunnsgatan 21 i Stockholm.

Praktikplatsen är oavlönad men kan vara en mycket värdefull merit för din fortsatta karriär.

Ansökan bör bestå av en meritförteckning och ett personligt brev som inkluderar en presentation av dig själv och där du anger varför du är intresserad av att praktisera hos oss.

Skicka din ansökan elektroniskt till anna.lindberg@atoll.se. Intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan redan idag.

 

 

Share This